Teamsdagen Hybrid 2023
October 4, 2023
Münchenbryggeriet, Stockholm
Hybrid
Nordens största event om Microsoft Teams

Community Days | Teamsdagen Hybrid 2023

💜 TEAMSDAGEN - A CONFERENCE ABOUT MICROSOFT TEAMS COMPLETELY IN SWEDISH 💜

DET HÄR ÄR TEAMSDAGEN

Sedan starten 2020 kan vi inte annat än att konstatera att Nordens största Teams-event – Teamsdagen är en succé. Det som började som ett fysiskt event fick snabbt byta skepnad hösten 2020 till vad vi kallar Teamsdagen Studio Online, en professionell tv-studioproducerad heldag uppdelad på 3 fullspäckade parallella sändningar med föreläsare, programledare, eftersnack, vår berömda Episka Tips&Trix battle, experter, Q&A, paneldiskussioner, “Teamsdagen möter”, mm, allt med 100% Teams-fokus och huvudsakligen på svenska.

För att alla som tittar ska känna att det finns innehåll som är relevant just för dom så är målgrupperna för dessa 3 sändningar: beslutsfattare, IT-proffs och slutanvändare, i Norden. Oavsett sändningssätt så ska tittaren känna igen sig i våra grundvärderingar om kvalité, innehåll, inkludering och hållbarhet. Teamsdagen är community-drivet vilket innebär att det är ett personligt engagemang från organisatörerna och talarna som ligger bakom, utan vinstintresse, utan som mål att samla Teams-intresserade och sprida kunskap om Microsoft Teams.   

Det finns inga tecken på att intresset för Microsoft Teams börjar avta, snarare tvärtom nu när vi på allvar börjar anpassa oss till det hybrida arbetslivet och livet efter pandemin. Det ser vi inte minst på att föreläsningarna lever vidare på YouTube där de nu har över 11.500 visningar. Här kan du klicka för att komma dit: Teamsdagen – YouTube.

Teamsdagen arrangeras som ett community event av Mårten Hellebro, Amanda Sterner, Theodora Malmström och Linus Cansby.

*EET (GMT+2)

Details

Hybrid Event

Address

Münchenbryggeriet

Torkel Knutssonsgatan 2

Stockholm,
Stockholm
118 25

Sweden

Date / Time

Starts:

Ends:

Paid Event

Registration

Registration is closed.

Social / Web